Way Out West

Way Out West är en av Sveriges mest populära musikfestivaler och äger rum varje år i Slottsskogen i Göteborg. Festivalen har sedan starten 2007 lockat tusentals besökare från hela världen och har etablerat sig som en av de mest välbesökta och uppskattade musikfestivalerna i Sverige.

Way Out West erbjuder en mängd olika musikgenrer, med en stark inriktning mot pop, rock, hip hop och elektronisk musik. Varje år bjuder festivalen på en stjärnspäckad lineup med artister från hela världen, däribland kända internationella stjärnor som The Strokes, Kendrick Lamar och Arctic Monkeys.

Förutom musiken erbjuder Way Out West också en mängd olika aktiviteter och upplevelser för besökarna. Festivalen har en egen food court med mat och dryck från olika delar av världen, samt en mängd olika utställningar och workshops. Festivalen har också en egen scen för spelningar av nya och okända artister, samt en egen scen för elektronisk musik.

Way Out West har också en stark profil när det gäller hållbarhet och miljövänlighet. Festivalen har en egen målsättning att vara så hållbar som möjligt, och har bland annat en egen hållbarhetsplan med mål som att minska sin påverkan på miljön och öka andelen förnybar energi.

Way Out West är en unik och mycket uppskattad musikfestival som varje år lockar tusentals besökare till Göteborg. Med en spännande lineup, mängder av aktiviteter och en stark profil när det gäller hållbarhet och miljövänlighet är det inte svårt att se varför Way Out West är en av Sveriges mest populära musikfestivaler.